Kundene våre er fornøyde - lei en sykkel du også da vel!

Jørgen Svartebekk


Hei,

Vi leide to Gekko el-syker. Jeg er 186 cm og valgte 21 tommer. Det var perfekt størrelse for meg. Hun er 171 og 17 tommer passet selvsagt bra.

Jeg har hatt Haibike el-sykkel noen år, men var veldig fornøyd med Gekkoen. For meg passet geometrien veldig godt. Gode, justerbare bremsehendler. Massevis av kraft i motoren og batteri som varer mer enn lenge nok. For meg (som veier ca 100 kg) var de brede dekkene veldig komfortable.

Vi kommer til å leie på nytt senere.

Mvh Jørgen Svartebekk 

Per Arve Aas


Hei. 

Det var en fantastisk opplevelse. Det var første gang jeg prøvde fulldempet sykkel så jeg har jo ingen ting og sammenlikne med, men det var så gøy at jeg kommer til å prøve flere ganger. Sykkelen opplevdes stødig og trygg.

Jeg fikk god veiledning og hjelp ved valg av sykkel, tilpassing og klargjøring.

Jeg vil anbefale dere til alle jeg kjenner og som kan tenkes å sykle. Selv kommer jeg tilbake med familien, men det blir ei stund til ettersom jeg til daglig bor i Tromsø.

Med vennlig hilsen

Per Arve Aas

Halvor 


Hei,

Takk! Jeg er veldig fornøyd med sykkelen jeg leide hos dere. Den fungerte supert i bakken og på sti.

Mvh Halvor

Espen


Vi var strålende fornøyd! Takk for god service!

Med vennlig hilsen,

Espen

Ronny og Laurits


Hej.

Det var en super service vi fik i cykel afdelingen, meget hjælpsomme med det hele. Rigtige gode el mtb cykler, som vi havde for en hel dag. Vi kørte hele vejen op til starten af magic moose, uden at det føltes hårdt. Turen ned var utrolig flot og virkelig sjov. Laurits tilbragte meget tid på bike parken, og han blev rigtig god til at hoppe😀...

Hilsen Ronny og Laurits, Danmark

Eric Øverby 


Hei og takk for god service og ikke minst fantastisk sykkel.

Jeg kommer til å leie hos dere igjen og anbefale dere videre til andre også.

Med vennlig hilsen Eric Øverby