Sykkelområder

Trysil byr på det aller meste for deg som er glad i å sykle. I Magic Moose setter du deg behagelig til rette i stolheisen og gleder deg til sju kilometer med sykkelykke ned igjen. I Gullia finnes utfordringer for både stor og liten, ekspert og nybegynner, og Trysil byr dessuten på flere kule pumptracker. I og rundt Trysil finner du også milevis med grusveier, skogsbilveier og stier, hvorav flere av dem skiltet og tilrettelagt for sykling. Du velger!

Naturlige stier

I Trysil finner du et rikt mangfold av stier og grus- og skogsveier som passer perfekt til en drømmedag til skogs eller til fjells. Velg mellom skiltede stier i Trysilfjellet, Grimsåsen, på Ås og i dalbunnen på østsida av Trysilelva, eller finn deg din egen favoritt lang naturlige stier eller veier. Med en el-sykkel får du ekstra kraft og større rekkevidde, og du kan sykle over de sju blåner og enda lenger.

Trysil byr også på flere tilrettelagte stier. Klassikeren Fjellflyten i Fageråsen er en sikker vinner, og på Fjellrunden sykler du rundt hele Trysilfjellet.

Gullia

I Gullia er det lett å finne en favorittsti! Velg mellom stier med navn som Blueberry Swing, Missing Link, Rock'n Roll, Tractor Hill, Sweet Dreams og Twin Peaks. De tjue stiene er gradert med vanskegrad fra grønn til svart, og passer perfekt til nybegynner og ekspert, barn og voksne.

Sykkelområdet er tilrettelagt med pumptrack og dirt hopp, trebruer og spesialbygde sykkelelementer, og selvfølgelig finner du fine pausesteder underveis. 

Magic Moose

Magic Moose byr på sju kilometer og 285 høydemeter med sykkellykke midt i skianlegget i Trysilfjellet. Flyt deg gjennom lange treklopper, doserte svinger, steinete partier og små hopp! Flere avkjøringslommer gjør at du kan sykle i ditt eget tempo og slippe fram raskere syklister.

Stien er gratis å bruke og åpen alle dager, men den er selvfølgelig lettest tilgjengelig når stolheisen går.  Magic Moose er gradert med vanskegraden blå.