Elektriske hybridsykler for salg

GIANT EXPLORE E+ 2

En ekte allrounder! Enten du sykler på vei eller i lettere terreng, med eller uten bagasje, er dette den komplette sykkelen for deg. Sykkelen leveres med et godt ergonomisk sete fra Selle Royale, ergonomiske håndtak og en mer oppreist sittestilling. Sykkelen leveres med fargedisplay, mulighet til smarttelefon tilkobling og monteringspunkt for sykkeltilhenger integrert i rammen. Explore E+ 2 er også utstyrt med nye brede aluminiumsskjermer, som gir god plass til piggdekk, bagasjebrett for MIK-system, støtte og gode lys foran og bak.

Motor: SyncDrive Sport2, 75Nm, powered by Yamaha

Batteri: EnergyPak Smart 625

Størrelser: S, M, L, XL 

Pris: 39.999


XEED URBAN E INTEGRERT

Elhybrid for tur og pendling! Vil du ha dempegaffel for bedre komfort og veigrep på humpete bygater? Urban E er satt opp med en dempegaffel for ekstra komfort, som enda til kan låses ved behov, for eksempel på slette bygater. Batteriet er integrert i rammen for bedre beskyttelse mot elementene. Den oppgraderte motoren har tråkksensor for bedre effekt av tråkket, og integrerte lykter som drives av sykkelens batteri. Urban E kommer komplett med skjermer og bagasjebrett, klar for rask pendling på travle bygater. Ekstra lavt innsteg for enkel på- og avstigning.

Sykkelkategori: El-Hybrid

Motor: Bafang M420

Batteri: Yoku Samsung

Batterikapasitet: 504Wh

Antall gir: 9

Rammestørrelser: 16, 18, 20 

Inkludert ved levering: Lykter som drives av sykkelens batteri, skjermer og bagasjebrett

Pris: 29.999

NÅ: 26.999XEED URBAN E INTEGRERT

Elhybrid for tur og pendling! Vil du ha dempegaffel for bedre komfort og veigrep på humpete bygater? Urban E er satt opp med en dempegaffel for ekstra komfort, som endatil kan låses ved behov, for eksempel på slette bygater. Batteriet er integrert i rammen for bedre beskyttelse mot elementene. Den oppgraderte motoren har tråkksensor for bedre effekt av tråkket, og integrerte lykter som drives av sykkelens batteri. Urban E kommer komplett med skjermer og bagasjebrett, klar for rask pendling på travle bygater. Lavt innsteg for enkel på- og avstigning

Sykkelkategori: El-Hybrid

Motor: Bafang M420 

Batteri: Yoku Samsung

Batterikapasitet: 504Wh

Antall gir: 9

Rammestørrelser: 16, 18, 20

Inkludert ved levering: Lykter som drives av sykkelens batteri, skjermer og bagasjebrett 

Pris: 29.999

NÅ: 26.999


Xeed City E - elektrisk hybridsykkel med tre ulike rammer

En el-sykkel er den nye bil nummer to! Sykle til jobb uten å bli svett, eller trekk tilhengeren med barna uten å slite. Xeed City E er en praktisk elektrisk allroundsykkel som dekker de fleste transportbehov. Sykkelen er spesielt utviklet for nordisk klima. Bafang krankmotor gir lavt tyngdepunkt og god stabilitet, brede dekk sørger for komfort, og skivebremsene gir effektiv stoppekraft for sikkerhet i trafikken. City E kommer standard med Abus rammelås og integrerte lykter framme og bak som drives av sykkelens batteri. Komfortabel, oppreist sittestilling for mindre belastning på rygg og nakke, og for godt overblikk i trafikken. Justerbar styrehøyde.

Rammealternativer:

  • Høy har en noe høyere ramme
  • Mix har lavere ramme for enklere på- og avstigning
  • Lav har ekstra lav ramme for enklere på- og avstigning


Sykkelkategori: El_Hybrid

Motor: Bafang M300 250w/36V 

Batteri: Phyllion

Batterikapasitet: 504Wh

Rekkevidde: 60-100 km

Antall gir: 9 

Rammestørrelse høy: 16. 18, 20
Rammestørrelse mix: 16, 18, 20
Rammestørrelse lav: 18, 20

Inkludert ved levering: Lader, skjermer, støtte, kjedekasse og bagasjebrett 

Pris Ikke medlem: 26.999

Medlemspris: 19.999