SENTRUM SPORT TRYSIL

Sentrum Sport Trysil er en Sport 1-butikk i sentrum av Trysil. Hos oss finner du solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv, samt markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene. Vi fører et bredt utvalg av alle typer sykler, og vi har et stort sykkelverksted som fikser det meste. Kjøpe eller leie sykkel- du bestemmer! 

Vi har også høy kompetanse innen langrenn, med eget ski- og slipeverksted. Hos oss får du utført alle typer service, fra enkel tur- til konkurransepreparering. Butikken har svært stort utvalg i langrennsutstyr, både til tur og racing. Vi er godkjent som både Swix Racingsenter og Offisiell Sport 1 Birkebeinerbutikk. 

Sommerstid finner du dessuten Trysils største fiskeavdeling hos oss, med stort utvalg av fiskeutstyr, samt lokalkunnskap om fiske i Trysil. I løpeavdelingen finner du gode sko for asfalt, grus og sti, og vi har treningstøy for både varme og våte dager. Butikken har også et bra utvalg innen fjellstøvler, bekledning, sekker, soveposer, telt og annet utstyr for friluftsliv.

Vælkummin innom!


Noen av merkevarene vi fører:

Norrøna, Sweet, Bergans, Jotunheim, Hoka, Salomon, Swix, Alpina, Madshus, Rossignol, Rottefella, Gekko, Xeed, Haibike, Scott og Giant.