Kjøp sykkel hos oss!

Elektrisk sykkel er årets store hit, og vi har fortsatt noen for salg! Kom innom oss, eller sjekk ut noen av syklene våre her. Vi lover deg prima kvalitet og førsteklasses service!

Elektrisk fulldemper 

GEKKO FLASH AMT 27.5" 11S E8000

Fulldempet elektrisk stisykkel for norske forhold. Kraftig Shimano E8000 el-motor tar deg opp bakker du aldri drømte om å klatre! 140 mm vandring framme og bak jevner ut tekniske stier. Det 504 Wh store batteriet er integrert i rammen for bedre beskyttelse. 27,5x3" brede dekk gir topp grep. Oppgradert demper i forhold til Flash AMT E7000.

Se flere detaljer på sport1.no

Elektriske terrengsykler 

GEKKO FLASH MTN 27.5" 11S E8000

Elektrisk terrengsykkel for sti og grusvei. Toppmodellen E8000 er satt opp med Shimanos nye E8000 elsystem og 504Wh batteri. Det gir deg rikelig med kraft til bratte motbakker. SLX 11-girs drivverk gir raske og presise girskift under alle forhold, mens brede 27,5" dekk gir grep og flyt. Kraftige hydrauliske SLX skivebremser stopper deg i de bratteste nedoverbakkene, mens demperen har luftfjær for enkelt oppsett etter kroppsvekt og stil. Batteriet er integrert i rammen for bedre beskyttelse mot søle- og vannsprut. Er du klar for å løfte terrengsyklingen til et nytt nivå?

Se flere detaljer på sport1.no

HAIBIKE SDURO HARDNINE 3.0

Tøff og sportslig el-sykkel for bruk i terreng og på asfalt. Dempegaffel fra Suntour med lockout, velprøvde komponenter fra Shimano og Sram, samt Yamahas kraftige og driftssikre PW-ST-motor med automatisk nivåregulering. Batteri på 500 Wh gir deg meget god rekkevidde, og det lettleste Yamaha LCD-displayet gir deg full oversikt over relevant informasjon når du er på farten.

Alt i alt, en meget god og allsidig el-sykkel, for deg som også vil bort fra asfalten.

Se flere detaljer på sport1.no

HAIBIKE SDURO HARDNINE 1.0

Sportslig el-sykkel for bruk på grus og i terreng, og for jobbsyklisten som ønsker en allsidig sykkel. Kraftig og effektiv krankmotor fra Yamaha på 70 Nm og et batteri på 400 Wh, sikrer deg meget gode kraftressurser og god rekkevidde. Hydrauliske bremser, dempegaffel for utfordrende terreng fra Suntour, samt presist girsystem fra Shimano med 9 gir kompletterer denne modellen.

Se flere detaljer på sport1.no

Terrengsykler

GEKKO FORCE AMT 29" SLX 1X12

Allround stisykkel utviklet av sykkelentusiaster i Sport 1 for norsk terreng! Stabil og lettsyklet på teknisk sti, morsom på rask sti, og trygg når du peker framhjulet nedover bratte utforkjøringer. Oppgradert med bedre hjul, bedre gaffel, samt bedre drivverk og bremser enn Firm AMT. Modellen har det nye 12-girs SLX-drivverket fra Shimano, noe som gir riktige utvekslinger enten du klatrer eller gruser nedoverbakkene. Lette, stive og solide 29" hjul gir trygghet, mens 140 mm vandring jevner ut krevende terreng.

Se flere detaljer på sport1.no

El-sykkel junior

GEKKO FLASH MTN JR 26 E5000

Hardcore elektrisk terrengsykkel for 10-13 år. Kombinasjonen av en lett og solid aluminiumsramme, effektiv dempegaffel, 9 gir med bred utveksling, samt kraftige hydrauliske skivebremser, gir trygge egenskaper, enten det handler om sykling til skolen eller lange turer på sti. En kraftig Shimano E5000 el-motor og hele 504 Wh batteri gir mye moro og lang rekkevidde. Gekkos rammegeometri er utviklet for forutsigbare kjøreegenskaper og god utnyttelse av kraften i tråkket.

Se flere detaljer på sport1.no

Fulldempere junior

GEKKO FORCE AMT JR 26

Nyhet - fulldempet stisykkel for barn! Force AMT for voksne ble lansert i 2019. Nå har turen kommet til barn og ungdom. AMT Jr har store 26" hjul som ruller lett i ujevnt terreng, 100 mm vandring foran og bak, og en rammegeometri som gir nøytrale kjøreegenskaper på kronglete stier fylt med steiner, røtter og stubber. Obs! Du tenker kanskje at 100 mm vandring høres lite ut, men sett i forhold til høyde på syklisten, tilsvarer dette ca 120 mm på en voksensykkel. Shimano Deore 10-girs drivverk sørger for at det alltid er et gir som passer, mens kraftige hydrauliske skivebremser gir kontroll ned de bratteste bakkene.

VÅR PRIS:  NOK 11.999

Se flere detaljer på sport1.no

GEKKO FORCE AMT JR 24

Nyhet - fulldempet stisykkel for barn! Force AMT for voksne ble lansert i 2019. Nå har turen kommet til barn og ungdom. AMT Jr har store 24" hjul som ruller lett i ujevnt terreng, 100 mm vandring foran og bak, og en rammegeometri som gir nøytrale kjøreegenskaper på kronglete stier fylt med steiner, røtter og stubber. Obs! Du tenker kanskje at 100 mm vandring høres lite ut, men sett i forhold til høyde på syklisten, tilsvarer dette ca 120 mm på en voksensykkel. Shimano Deore 10-girs drivverk sørger for at det alltid er et gir som passer, mens kraftige hydrauliske skivebremser gir kontroll ned de bratteste bakkene.

VÅR PRIS: NOK 11.999

Se flere detaljer på sport1.no